Imobile Favorite

Momentan nu ai imobile adaugate in lista de favorite.

EXCLUSIVITATI

Toate ofertele propuse de ADELYN IMOB

Ansamblul rezidential din BRASOV dispune de 7 BLOCURI – 133 APARTAMENTE. Complexul rezidential este situat la numai 4.5km de Piata Sfatului, 3km de Coresi Shopping Resort si la 7km de la noul Aeroport International Brasov.

Vezi detalii

ADELYN IMOB, va propune spre vanzare 58 de loturi de teren cu functiunea de locuinte individuale, situate in localitatea MINERI, suprafata totala de 35.011mp, parcelat in loturi cu suprafete variabile de la 416.62mp la 745.65mp. Terenul are PUZ pentru constructie P+E. Pozitionare ideala, intr-o zona in plina dezvoltare; Acces facil catre mijloacele de transport in comun. Utilitatii: apa, canalizare, energie electrica; Vedere la BALTA; AER CURAT; Priveliște în natură. Zona este liniștită, aproape de Tulcea, cu acces rapid la E87. Pretul incepand de la 8.500 euro.

Vezi detalii

Agentia imobiliara ADELYN IMOB, prezinta in premiera primele imagini cu cel mai mare proiect imobiliar realizat pana acum in Tulcea, METROPOLA, aprobat de COMISIA DE URBANISM.

Vezi detalii

Cartierul THEO HOMES 1 a fost vandut in totalitate!

Vezi detalii

THEO HOMES este format din 65 de case, cu 3 compartimentari diferite. Fiecarei case i se atribuie o suprafata de teren 350mp. Agentia imobiliara “ADELYN IMOB” va garanteaza consultanta in incheierea unui contract notarial just, transparent.

Vezi detalii

BELVEDERE RESIDENCE este un proiect privat, care se ridică în inima orasului Tulcea, de unde poţi ajunge foarte uşor în toate zonele de interes. Ne-am gandit ca trebuie sa iesim din tipare, sa ne preocupe un pic mai mult confortul tau si al familiei tale, intr-o locuinta pe care, pe drept cuvant, ai putea-o numi “acasa”.

Iti propunem apartamente ultracentrale foarte spatioase intr-o constructie moderna, cu materiale si finisaje de inalta clasa si calitate la un cost optim.

Vezi detalii

Blocul BIG CONFORT este finalizat si vandut!

Vezi detalii

Blocul THEO BUILDING 2 a fost vandut in totalitate!

Vezi detalii

Blocul THEO BUILDING 2 a fost vandut in totalitate!

Vezi detalii

ADELYN IMOB ofera spre vanzare cu EXCLUSIVITATE inca un bloc in Cartierul PRIMAVERII. Venim in intampinare dumneavoastra cu BLOC 3 unde va puteti bucura de noi imobile, pentru cei care doresc o priveliste deosebita si veti beneficia de lift, pentru un confort maxim si efort minim. In vecinatate ansamblului se afla mai multe punctele de interes cum ar fi: Peco, institutii de invatamant, gradinite si crese, hipermarketuri; Acest complex a fost conceput special pentru a oferi locuitorilor săi spaţii generoase de relaxare.

Vezi detalii

Agentia imobiliara ADELYN IMOB ofera spre vanzare cu EXCLUSIVITATE inca un bloc in Cartierul PRIMAVERII. Deoarece am vandut primul bloc, iar noii proprietari se bucura de confortul din locuinta mult visata, venim in intampinare dumneavoastra cu BLOC 2

Va puteti bucura de noi imobile, cu un etaj in plus pentru cei care doresc o priveliste deosebita si veti beneficia de lift, pentru un confort maxim si efort minim.

Vezi detalii

Noi îți vindem apartamentul, tu îl cumperi și apoi îl poți închiria, noi ne ocupam și de găsirea clienților pentru închiriere.

Cerintele pentru imobile pe litoralul romanesc sunt foarte mari, agentia imobiliara “ADELYN IMOB” vine in intampinarea dumneavoastra in EXCLUSIVITATE cu RESORT “REX MAMAIA RESIDENCE” amplasat in Mamaia Nord.

Vezi detalii