Imobile Favorite

Momentan nu ai imobile adaugate in lista de favorite.

Blocuri Noi

Toate ofertele propuse de ADELYN IMOB

Agentia imobiliara ADELYN IMOB, prezinta in premiera primele imagini cu cel mai mare proiect imobiliar realizat pana acum in Tulcea, METROPOLA, aprobat de COMISIA DE URBANISM.

Vezi detalii

ADELYN IMOB vine in intampinarea dumneavoastra in EXCLUSIVITATE cu primul cartier rezidential de case “THEO HOME”, situat in CARTIERUL PRIMAVERII (zona Peco, in spatele benzinariei LUKOIL).

Vezi detalii

BELVEDERE RESIDENCE este un proiect privat, care se ridică în inima orasului Tulcea, de unde poţi ajunge foarte uşor în toate zonele de interes. Ne-am gandit ca trebuie sa iesim din tipare, sa ne preocupe un pic mai mult confortul tau si al familiei tale, intr-o locuinta pe care, pe drept cuvant, ai putea-o numi “acasa”.

Iti propunem apartamente ultracentrale foarte spatioase intr-o constructie moderna, cu materiale si finisaje de inalta clasa si calitate la un cost optim.

Vezi detalii

Blocul BIG CONFORT este finalizat si vandut!

Vezi detalii

THEO APARTMENTS eleganţa este mai mult decât o aparenţă. ADELYN IMOB vine in intampinarea dumneavoastra in EXCLUSIVITATE cu un nou proiect imobiliar rezidential, THEO APARTMENTS, situat in zona ULTRACENTRALA, unde va puteti bucura de noi imobile.

Ansamblu rezidential P+8, cuprinzand apartamente studio, apartamente 2 camere si apartamente 3 camere; Pentru un confort maxim si efort minim, noii proprietari vor beneficia de 2 lifturi; Blocul este construit din CARAMIDA cu pereti interiori din BCA;

Vezi detalii

Agentia imobiliara ADELYN IMOB ofera spre vanzare cu EXCLUSIVITATE inca un bloc in Cartierul PRIMAVERII. Deoarece am vandut primul bloc, iar noii proprietari se bucura de confortul din locuinta mult visata, venim in intampinare dumneavoastra cu BLOC 2

Va puteti bucura de noi imobile, cu un etaj in plus pentru cei care doresc o priveliste deosebita si veti beneficia de lift, pentru un confort maxim si efort minim.

Vezi detalii

Noi îți vindem apartamentul, tu îl cumperi și apoi îl poți închiria, noi ne ocupam și de găsirea clienților pentru închiriere.

Cerintele pentru imobile pe litoralul romanesc sunt foarte mari, agentia imobiliara “ADELYN IMOB” vine in intampinarea dumneavoastra in EXCLUSIVITATE cu RESORT “REX MAMAIA RESIDENCE” amplasat in Mamaia Nord.

Vezi detalii