Imobile Favorite

Momentan nu ai imobile adaugate in lista de favorite.

EXCLUSIVITATI

Toate ofertele propuse de ADELYN IMOB

๐Ÿฅ‡๐€๐ƒ๐„๐‹๐˜๐ ๐ˆ๐Œ๐Ž๐๐Ÿฅ‡& ๐ƒ๐€๐๐”๐๐ˆ๐”๐’ ๐“๐Ž๐–๐„๐‘๐’ – ๐‚๐Ž๐Œ๐ˆ๐’๐ˆ๐Ž๐ 0 % – APARTAMENTE, GARSONIERE, STUDIO-uri, SPATIU COMERCIAL si PENTHOUSE-uri – PRETURI INCEPAND DE LA 51.000 EURO – *AVANS 3.000 EURO

Vezi detalii

Ansamblul rezidential din BRASOV dispune de 7 BLOCURI โ€“ 133 APARTAMENTE. Complexul rezidential este situat la numai 4.5km de Piata Sfatului, 3km de Coresi Shopping Resort si la 7km de la noul Aeroport International Brasov.

Vezi detalii

ADELYN IMOB, va propune spre vanzare 58 de loturi de teren cu functiunea de locuinte individuale, situate in localitatea MINERI, suprafata totala de 35.011mp, parcelat in loturi cu suprafete variabile de la 416.62mp la 745.65mp. Terenul are PUZ pentru constructie P+E. Pozitionare ideala, intr-o zona in plina dezvoltare; Acces facil catre mijloacele de transport in comun. Utilitatii: apa, canalizare, energie electrica; Vedere la BALTA; AER CURAT; Priveliศ™te รฎn naturฤƒ. Zona este liniศ™titฤƒ, aproape de Tulcea, cu acces rapid la E87. Pretul incepand de la 8.500 euro.

Vezi detalii

Cartierul THEO HOMES 1 a fost vandut in totalitate!

Vezi detalii

BELVEDERE RESIDENCE este un proiect privat, care se ridicฤƒ รฎn inima orasului Tulcea, de unde poลฃi ajunge foarte uลŸor รฎn toate zonele de interes. Ne-am gandit ca trebuie sa iesim din tipare, sa ne preocupe un pic mai mult confortul tau si al familiei tale, intr-o locuinta pe care, pe drept cuvant, ai putea-o numi โ€œacasaโ€.

Iti propunem apartamente ultracentrale foarte spatioase intr-o constructie moderna, cu materiale si finisaje de inalta clasa si calitate la un cost optim.

Vezi detalii

Blocul BIG CONFORT este finalizat si vandut!

Vezi detalii

Blocul THEO BUILDING 2 a fost vandut in totalitate!

Vezi detalii

Blocul THEO BUILDING 2 a fost vandut in totalitate!

Vezi detalii

ADELYN IMOB ofera spre vanzare cu EXCLUSIVITATE inca un bloc in Cartierul PRIMAVERII. Venim in intampinare dumneavoastra cu BLOC 3 unde va puteti bucura de noi imobile, pentru cei care doresc o priveliste deosebita si veti beneficia de lift, pentru un confort maxim si efort minim. In vecinatate ansamblului se afla mai multe punctele de interes cum ar fi: Peco, institutii de invatamant, gradinite si crese, hipermarketuri; Acest complex a fost conceput special pentru a oferi locuitorilor sฤƒi spaลฃii generoase de relaxare.

Vezi detalii

Agentia imobiliara ADELYN IMOB ofera spre vanzare cu EXCLUSIVITATE inca un bloc in Cartierul PRIMAVERII. Deoarece am vandut primul bloc, iar noii proprietari se bucura de confortul din locuinta mult visata, venim in intampinare dumneavoastra cu BLOC 2

Va puteti bucura de noi imobile, cu un etaj in plus pentru cei care doresc o priveliste deosebita si veti beneficia de lift, pentru un confort maxim si efort minim.

Vezi detalii