Imobile Favorite

Momentan nu ai imobile adaugate in lista de favorite.

Preluare Paradise Resort&Residence

Firma care investește in acest proiect a preluat construcția in luna Octombrie 2018 la stadiul de execuție a piloților de fundare, finalizați in acel moment in proporție de 60%.

Am continuat construcția, iar in acest moment am terminat de turnat placa peste parter și urmează ca in maxim trei săptămâni sa turnam și placa peste etajul 1.

Legat de denumirea proiectului, in momentul in care noi am preluat, acesta se numea “Paradise Resort&Residence”, dar era un nume pe care nu l-am ales noi și am vrut sa-l schimbam chiar de atunci. A

m continuat sa lucram folosind acest nume pana ieri, când am hotărât sa-l numim “REX Mamaia Residence” pentru ca denumirea de “REX” este o marca care ne reprezintă, deoarece detinem un hotel in Tulcea sub aceasta marca și este înregistrată la OSIM.

Vom continua aceasta investiție, precum și următoarele, sub acest brand. Lucrările continua, am șters de pe fb tot ce apărea cu denumirea “Paradise Resort& Residence”, și vom posta in continuare stadiul lucrărilor cu noua denumire “REX Mamaia Residence”.

Va multumim!