Imobile Favorite

Momentan nu ai imobile adaugate in lista de favorite.

Despre Noi

ADELYN IMOB – Lideri în imobiliare

 

 

DACĂ NU AI CASA TA …. NU AI NIMIC!

Suntem agenția imobiliară ADELYN IMOB, ne-am propus să fim și să rămânem cei mai buni consultanți imobiliari pe piața imobiliară tulceană.

Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu o echipă de profesioniști, cu o experiență de peste 16 ani în domeniul imobiliar, care pune pe primul plan  nevoile clientului.

 • selectarea, promovarea, prezentarea și personalizarea ofertelor imobiliare într-un mod realist,
 • evaluarea de proprietăți prin metoda comparației
 • asigurarea consultanței juridice și de specialitate în domeniul imobiliar
 • asistență în procesul de negociere în scopul creării și menținerii unei relații profesionale cu părțile implicate în tranzacție
 • încheierea contractului de vânzare-cumpărare sau a unui contract de închiriere, după realizarea acordului de voință între părți
 • pregătirea actelor necesare finalizării tranzacțiilor: cadastru/intabulare, extras de informare/ extras de autentificare, certificat energetic
 • consilierea până la încheierea contractului de vânzare-cumpărare

agentie imobiliara Tulcea

Agenția imobiliară ADELYN IMOB lucrează cu cel mai mare număr de consultanți imobiliari specializați pe domenii de activitate (case, terenuri, spații comerciale, apartamente de vânzare sau de închiriat) și promovăm oferte competitive pe piață.

Sfatul nostru este ca atunci când doriți să apelați la o agenție imobiliară, mai întâi să verificați dacă are credibilitate pe piață, dacă are reclamă si nu în ultimul rând să mergeți să vedeți cum arată sediul și consultanții săi imobiliari.

O selecție corectă a partenerilor de afaceri va conduce către o investiție durabilă.

În cei peste 16 ANI de activitate în domeniu am câștigat o poziție de TOP pe piață imobiliară tulceană.

 

informatii pentru cumparatori in imobiliare

 

Venim mai aproape de tine comunicându-ți avantajele pe care le vei avea alegând CORECT, alegând agenția imobiliară ADELYN IMOB.

Orientați spre client, oferim soluții inovative și personalizate, care ne-au distins față de concurență. Ne luăm angajamentul sincer față de toți clienții de a lucra cu profesionalism, la cele mai înalte standarde.

Ne asiguram ca fiecare decizie luata de client este bazata pe o informare completa din partea consultanților noștri, privind toate domeniile direct sau indirect implicate: imobiliar, financiar-bancar, juridic.

 

agentie imobiliara tulcea

Existăm pentru a investi și a construi valoare! Suntem entuziaști, profesioniști, motivați.

Respectăm piața și actorii săi, însă cel mai important competitor suntem noi înșine, dezvoltarea fiind o preocupare continuă. Orice afacere are la bază oamenii din spatele său. Fiecare consultant al agenției este un coechipier și contribuie la succesul nostru. Atât individual cât și în echipa, ne concentram asupra atingerii excelenței în tot ceea ce facem.

Suntem alegerea potrivita, indiferent daca ești pentru prima dată pus în situația achiziționării sau vânzării unui imobil sau ești un investitor experimentat care dorește să-și lărgească orizontul, urmând ca împreună să construim o soluție personalizată pentru nevoile tale.

 

agentie imobiliara Tulcea

 

Ce NE diferențiază?

 • avem EXPERIENȚĂ, cu toate că suntem tineri.
 • INFORMAȚIA contează. Cât mai COMPLETĂ, cât mai de CALITATE. Indiferent de moment sau de cerere.
 • facem lucrurile “ALTFEL”, într-un sens POZITIV!
 • suntem reali COORDONATORI ai tuturor celor implicați în tranzacție. De la început până la sfârșit.
 • suntem CAPABILI să gestionăm orice situație, inclusiv juridică și financiar-bancară.
 • te informăm COMPLET cu privire la toate implicațiile tranzacției.
 • găsim soluții acolo unde alții spun “nu SE POATE”.

 

Suntem agenția imobiliară ADELYN IMOB, ne-am propus să fim și să rămânem cei mai buni consultanți imobiliari pe piața imobiliară tulceană.

SUCCESUL UNEI AFACERI SE CLĂDEȘTE PE O STRÂNGERE FERMĂ DE MÂNĂ.