Imobile Favorite

Momentan nu ai imobile adaugate in lista de favorite.

Despre Noi

ADELYN IMOB – Vocea imobiliarelor

DACĂ NU AI CASA TA ….NU AI NIMIC!

Suntem agenția imobiliară ADELYN IMOB, ne-am propus să fim și să rămânem cei mai buni consultanți imobiliari pe piața imobiliară tulceană.

Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu o echipă de profesioniști, cu o experiență de peste 13 ani în domeniul imobiliar, care pune pe primul plan  nevoile clientului.

 • selectarea, promovarea, prezentarea și personalizarea ofertelor imobiliare într-un mod realist,
 • evaluarea de proprietăți prin metoda comparației
 • asigurarea consultanței juridice și de specialitate în domeniul imobiliar
 • asistență în procesul de negociere în scopul creerii și menținerii unei relații profesionale cu parțile implicate în tranzacție
 • încheierea contractului de vânzare-cumpărare sau a unui contract de închiriere, după realizarea acordului de voință între părți
 • pregătirea actelor necesare finalizării tranzacțiilor: cadastru / intabulare, extras de informare / extras de autentificare, certificat energetic
 • consilierea până la încheierea contractului de vânzare-cumpărare

Agenția imobiliară ADELYN IMOB lucrează cu cel mai mare număr de consultanți imobiliari specializați pe domenii de activitate (case, terenuri, spații comerciale, apartamente de vânzare sau de închiriat) și promovăm oferte competitive pe piață.

Sfatul nostru este că atunci când doriți să apelați la o agenție imobiliară, mai întâi să verificați dacă are credibilitate pe piață, dacă are reclamă si nu în ultimul rand sa mergeti sa vedeti cum arata sediul si consultantii sai imobiliari.

O selectie corecta a partenerilor de afaceri va conduce catre o investitie durabila.

In cei peste 13 ANI de activitate in domeniu  am castigat o pozitie de TOP pe piata imobiliara Tulceana.

Venim mai aproape de tine comunicandu-ti avantajele pe care le vei avea alegand CORECT, alegand agentia imobiliara ADELYN IMOB.

Orientati spre client, oferim solutii inovative si personalizate, care ne-au distins fata de concurenta. Ne luam angajamentul sincer fata de toti clientii de a lucra cu profesionalism, la cele mai inalte standarde.

Ne asiguram ca fiecare decizie luata de client este bazata pe o informare completa din partea consultantilor nostri, privind toate domeniile direct sau indirect implicate: imobiliar, financiar-bancar, juridic.

Existam pentru a investi si a construi valoare! Suntem entuziasti, profesionisti, motivati.

Respectam piata si actorii sai, insa cel mai important competitor suntem noi insine, dezvoltarea fiind o preocupare continua. Orice afacere are la baza oamenii din spatele sau. Fiecare consultant al agentiei este un coechipier si contribuie la succesul nostru. Atat individual cat si in echipa, ne concentram asupra atingerii excelentei in tot ceea ce facem.

Suntem alegerea potrivita, indiferent daca esti pentru prima data pus in situatia achizitionarii sau vanzarii unui imobil sau esti un investitor experimentat care doreste sa-si largeasca orizontul, urmand ca impreuna sa construim o solutie personalizata pentru nevoile tale.

Ce NE diferentiaza?

 • avem EXPERIENTA, cu toate ca suntem tineri.
 • INFORMATIA conteaza. Cat mai COMPLETA, cat mai de CALITATE. Indiferent de moment sau de cerere.
 • facem lucrurile “ALTFEL”, intr-un sens POZITIV.
 • suntem reali COORDONATORI ai tuturor celor implicati in tranzactie. De la inceput pana la sfarsit.
 • suntem CAPABILI sa gestionam orice situatie, inclusiv juridica si financiar-bancara.
 • te informam COMPLET cu privire la toate implicatiile tranzactiei.
 • gasim solutii acolo unde altii spun “nu SE POATE”.

SUCCESUL UNEI AFACERI SE CLADESTE PE O STRANGERE FERMA DE MANA .