Imobile Favorite

Momentan nu ai imobile adaugate in lista de favorite.

Despre Noi

ADELYN IMOB – Vocea imobiliarelor

DACA NU AI CASA TA ….NU AI NIMIC!

Suntem agentia imobiliara ADELYN IMOB, ne-am propus sa fim si sa ramanem cei mai buni consultanti imobiliari pe piata imobiliara tulceana .

Venim in intampinarea dumneavoastra cu o echipa de profesionisti, cu o experienta de peste 13 ani in domeniul imobiliar care pune pe primul plan  nevoile clientului.

 • selectarea, promovarea, prezentarea si personalizarea ofertelor imobiliare intr-un mod realist,
 • evaluarea de proprietati prin metoda comparatiei
 • asigurarea consultantei juridice si de specialitate in domeniul imobiliar
 • asistenta in procesul de negociere in scopul creerii si mentinerii unei relatii profesionale cu partile implicate in tranzactie
 • incheierea contractului de vanzare-cumparare sau a unui contract de inchiriere, dupa realizarea acordului de vointa intre parti
 • pregatirea actelor necesare finalizarii tranzactiilor : cadastru / intabulare, extras de informare / extras de autentificare , certificat energetic
 • consilierea pana la incheierea contractului de vanzare-cumparare

Agentia imobiliara ADELYN IMOB lucreaza  cu cel mai mare numar de consultanti imobiliari specializati pe domenii de activitate (case, terenuri, spatii comerciale, apartamente de vanzare sau de inchiriat) si promovam ofertele competitive pe piata.

Sfatul nostru este ca atunci cand doriti sa apelati la o agentie imobiliara, mai intai sa verificari daca are credibilitate pe piata, daca are reclama si nu in ultimul rand sa mergeti sa vedeti cum arata sediul si consultantii sai imobiliari.

O selectie corecta a partenerilor de afaceri va conduce catre o investitie durabila.

In cei peste 13 ANI de activitate in domeniu  am castigat o pozitie de TOP pe piata imobiliara Tulceana.

Venim mai aproape de tine comunicandu-ti avantajele pe care le vei avea alegand CORECT, alegand agentia imobiliara ADELYN IMOB.

Orientati spre client, oferim solutii inovative si personalizate, care ne-au distins fata de concurenta. Ne luam angajamentul sincer fata de toti clientii de a lucra cu profesionalism, la cele mai inalte standarde.

Ne asiguram ca fiecare decizie luata de client este bazata pe o informare completa din partea consultantilor nostri, privind toate domeniile direct sau indirect implicate: imobiliar, financiar-bancar, juridic.

Existam pentru a investi si a construi valoare! Suntem entuziasti, profesionisti, motivati.

Respectam piata si actorii sai, insa cel mai important competitor suntem noi insine, dezvoltarea fiind o preocupare continua. Orice afacere are la baza oamenii din spatele sau. Fiecare consultant al agentiei este un coechipier si contribuie la succesul nostru. Atat individual cat si in echipa, ne concentram asupra atingerii excelentei in tot ceea ce facem.

Suntem alegerea potrivita, indiferent daca esti pentru prima data pus in situatia achizitionarii sau vanzarii unui imobil sau esti un investitor experimentat care doreste sa-si largeasca orizontul, urmand ca impreuna sa construim o solutie personalizata pentru nevoile tale.

Ce NE diferentiaza?

 • avem EXPERIENTA, cu toate ca suntem tineri.
 • INFORMATIA conteaza. Cat mai COMPLETA, cat mai de CALITATE. Indiferent de moment sau de cerere.
 • facem lucrurile “ALTFEL”, intr-un sens POZITIV.
 • suntem reali COORDONATORI ai tuturor celor implicati in tranzactie. De la inceput pana la sfarsit.
 • suntem CAPABILI sa gestionam orice situatie, inclusiv juridica si financiar-bancara.
 • te informam COMPLET cu privire la toate implicatiile tranzactiei.
 • gasim solutii acolo unde altii spun “nu SE POATE”.

SUCCESUL UNEI AFACERI SE CLADESTE PE O STRANGERE FERMA DE MANA .