Imobile Favorite

Momentan nu ai imobile adaugate in lista de favorite.

ADELYN IMOB a găsit soluţii pentru cei ce vor să aibă casa lor!

Dacă e să ne referim strict la piaţa imobiliară din Tulcea, nu putem spune că în prima jumătate a acestui an lucrurile au stat pe roze. Starea de urgenţă a afectat mult vânzările de profil, iar în starea de alertă s-a încercat timid să repună pe picioare ceea ce părea că…nu mai mişca.

Cu toate acestea, profesioniştii nu au depus armele şi au continuat să spere, făcând tot posibilul pentru a nu îngropa afacerea definitiv, aşa cum s-a întâmplat în foarte multe zone ale economiei româneşti.

Azi ne referim la cei de la ADELYN IMOB, care s-au adaptat necesitaţilor pieţei şi, în timp ce alţii mergeau la relanti, ei ambalau motoarele şi veneau cu oferte adaptate pieţei şi conjuncturilor. Iată câteva dintre oportunităţile pe care le puteţi consulta la sediul agenţiei de pe strada Mihail Kogălniceanu, nr.2, bl.26, sc.D, parter.

  • Credit cu avans 0% pentru apartament în bloc vechi;
  • Credit cu avans 5% pentru apartament ÎN BLOC NOU;
  • Credit cu avans 7% pentru CASA NOUĂ, la cheie;

Noul mod de a gândi afacerea şi implicarea directă în necesităţile clienţilor, începând cu primele discuţii, la cafea…şi până când ultima semnătură este pe hârtie şi omul se poate muta în casa lui, a făcut din ADELYN IMOB un adevărat lider de piaţă.

Ca să vedeţi că nu sunt doar cuvinte mari, vă invităm să îi vizitaţi şi să vă convingeţi!

Articol publicat in ziarul online Tulcea Noastra