Imobile Favorite

Momentan nu ai imobile adaugate in lista de favorite.

ADELYN IMOB, un model de reușită pe piața imobiliară

Am avut curiozitatea de a ne arunca puţin ochii şi asupra sectorului imobiliar din Tulcea, un sector de care nimeni nu vorbeşte şi parcă a îngheţat de când cu pandemia care a blocat economia. Ei, bine, am avut o surpriză! Cu toate că majoritatea agenţiilor imobiliare aveau lacătul pe uşă, la Agenţia ADELYN IMOB era în activitate.

Compania imobiliară este condusă de Adela, o tânără ambiţioasă care ne-a explicat în câteva cuvinte cum a ajuns să fie lider pe piața de profil din municipiu. După aproape 14 ani de activitate, ADELYN IMOB nu numai că a crescut de la an la an, dar acum este gata să mai deschidă încă două sedii în oraş, după cel de pe strada Mihail Kogălniceanu. Astfel, celor patru angajaţi li se vor mai adăuga încă patru colegi noi.

“Trebuie să dai dovadă de seriozitate şi profesionalism. Este un sector delicat şi zilnic suntem în contact cu oamenii, cu clienţii. Fiecare vrea altceva, iar noi trebuie să ne mulăm pe profilul omului şi pe cerinţele fiecărui client. Indiferent că este vânzător sau cumpărător, clientul nostru este la fel de important şi tratăm fiecare solicitare cu maxim interes.”ne spune Adela.

Şi atunci când starea de urgenţă a forţat multe firme să tragă obloanele, ADELYN IMOB a refuzat să predea armele. A închis uşa, dar a deschis on-line-ul şi acolo a ştiut să îşi facă treaba la fel de bine. Chiar şi în această perioadă grea, agenţia a încheiat contracte şi le-a dus la bun sfârşit, într-o bună colaborare cu un cabinet notarial din apropiere. Fără să ne dăm seama, lumea se mişcă, indiferent de restricţii şi probleme.

Chiar dacă vânzările au cunoscut o uşoară scădere, piaţa imobiliară se mişcă şi în această perioadă. Culmea, preţurile la garsoniere, apartamente, case, terenuri, nu au suferit deloc modificări. Piaţa fluctuează uşor chiar şi de la o zi la alta, dar pandemia nu a reuşit să afecteze în nici un fel acest sector.

Într-un material viitor vom trata subiectul contractelor de exclusivitate cu băncile, pentru creditare şi despre achiziţionarea de spaţii locative cu rata direct la dezvoltator, fără dobândă, două dintre avantajele pe care ADELYN IMOB le oferă clienţilor săi.

Articol publicat in ziarul online Tulcea Noastra