Imobile Favorite

Momentan nu ai imobile adaugate in lista de favorite.

Theo Apartments

Eleganţa este mai mult decât o aparenţă Vezi Imobile Disponibile

ADELYN IMOB vine in intampinarea dumneavoastra in EXCLUSIVITATE cu un nou proiect imobiliar rezidential, THEO APARTMENTS, situat in zona ULTRACENTRALA, unde va puteti bucura de noi imobile.

Ansamblu rezidential P+8, cuprinzand apartamente studio, apartamente 2 camere si apartamente 3 camere; Pentru un confort maxim si efort minim, noii proprietari vor beneficia de 2 lifturi;

Blocul este construit din CARAMIDA cu pereti interiori din BCA;

Calitatea este pe primul loc, de aceea optam pentru cele mai bune materiale de constructie: *Fatada ventilata este o noua viziune urbanistica, o noua cultura arhitectonica, menite sa interfereze cu dorinta de perfectiune, de calitate a vietii, de economisire a resurselor prin reducerea oricarei pierderi de energie, de durabilitate si mentenanta a cladirilor.

*Ferestre: Tamplarie pvc (culoarea GRI) 7 camere este un sistem interesant atat prin rezistenta cat si izolare termica si fonica sporite comparativ cu alte sisteme de tamplarie, cu geam triplex. Spaţiile comune sunt finisate cu: marmura pentru pardoseli si vopsele decorative si lavabile pentru finisarea peretilor şi tavanelor, balustrada din sticla la scari, oferind o ambianţa plăcută. Acest complex a fost conceput special pentru a oferi locuitorilor săi spaţii generoase de relaxare, astfel rezidenţii beneficiază de locuri de parcare incluse in pret, restaurant la parterul blocului, skybar pe terasa blocului si minicentru spa.

TERMEN FINALIZARE CONSTRUCTIE: MAI 2020

Galerie Foto

Noutati si informatii

Momentan nu sunt noutati asociate acestui proiect.

Noi iti oferim cheia casei tale!

Vezi imobile de vanzare sau de inchiriat in Tulcea