Imobile Favorite

Momentan nu ai imobile adaugate in lista de favorite.

Termeni si conditii

Termeni și condiții

S.C. ADELYN IMOB S.R.L. denumită Adelyn Imob , este persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Tulcea, Strada Mihail Kogaliceanu Nr: 2, Bl: 26, scara: D, parter, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J36/111/1997, cod unic de înregistrare fiscală RO 9271100

Introducere

Folosirea serviciilor sau a informațiilor oferite pe site-ul www.adelynimob.ro corespund cu acceptarea de către utilizator a termenilor și a condițiilor de mai jos.

Termenii și condițiile se pot modifica periodic, utilizatorul având obligația să verifice actualizările de fiecare data când accesează acest site.

Conținut și drepturi de autor

Conținutul și designul site-ului aparțin Adelyn Imob și sunt protejate de legislația privind drepturile de autor. Nu puteți reproduce materialele afișate pe site fără a deține o permisiune scrisă din partea ADELYN IMOB SRL. Contractul de prestări servicii încheiat între ADELYN IMOB SRL și clienții săi conferă dreptul acestora de a copia și / sau printa porțiuni din conținutul site-ului doar pentru uz personal, fără intenția comercializării.

ADELYN IMOB SRL nu își asumă răspunderea, în nici o situație, pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect, ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei informațiilor și serviciilor furnizate pe acest site.

Informatii despre oferte si anunturi

Informatii suplimentare despre oferte/anunturile publicate pe site pot fi trimise utilizând formularele de pe acest site, e-mail sau telefon. Utilizatorul are obligația de a furniza datele corecte și cât mai concrete cu privire la informatiile cerute. ADELYN IMOB SRL nu poate fi tras la răspundere sub nici o formă pentru informații eronate din vina beneficiarului.

În cazul în care ADELYN IMOB SRL consideră o cerere ca fiind incompletă sau incorectă, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresă de e-mail furnizată.

Condiţii de utilizare a site-ului

Conținutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, republicat, downloadat, postat sau transmis sub nici o formă și prin nici un mijloc, fără consimțământul în scris al ADELYN IMOB SRL sau menționarea sursei. Este permisă distribuirea (share) site-ului www.adelynimob.ro sau a paginilor acestuia în rețele sociale. Este permis downloadul conținutului fiecărei pagini individuale din aces site doar în scop informativ, necomercial, menționând sursa.

Limitarea răspunderii

ADELYN IMOB SRL este absolvită în toate cazurile de responsibilitate pentru orice daune (fără a se limita la daune pentru pierderi de profit, întreruperea activității, piederea informațiilor) ce decurg din utilizarea sau încapacitatea de utilizare a materialelor furnizate.

Dispoziții finale

Toți utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni și condiții astfel încât accesarea acestuia presupune acceptarea și acordul la precizările ADELYN IMOB SRL prevăzute în acest document.

ADELYN IMOB SRL își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui document, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Modificările făcute astfel sunt considerate a fi acceptate de către utilizator dacă acesta continuă să folosească site-ul.