Imobile Favorite

Momentan nu ai imobile adaugate in lista de favorite.

CASĂ DE LUX

Tulcea, 9 Mai
330.000 €
  • Suprafata 400 m2
  • Camere 4
  • Dormitoare 3
  • Cod Imobil 22318

Descriere

Ți-ai dorit întotdeauna o casă într-un cartier rezidențial liniștit, dar fără haosul implicat în construirea ei?

ADELYN IMOB  vă propune spre vânzare CASĂ DE LUX

Această proprietate exclusivistă măsoară în totalitate 200 metri pătrați, terenul având suprafaţa de 400 metri pătrați şi deschidere de 14 metri lungime.

Casa, construită cu etaj, în anul 2022, este materializarea VISUL AMERICAN, trăit aici, aproape de noi, într-un cartier rezidențial din orașul Tulcea.

Se face remarcabilă prin designul unic și finisajele rafinate, de înaltă calitate: placaj cu piatră naturală VRATZA, atât pe fațada casei, cât și pe gard, pereți interiori cu stucco veneziano  (chiar şi în camera tehnică!).

Camerele sunt mari, luminoase și bine compartimentate: living cu spațiu pentru servirea mesei, un dormitor matrimonial cu baie proprie și terasă, un dormitor cu dressing, plus un al treilea dormitor, bucătărie și baie.

Curtea este iluminată și spațioasă, astfel încât să te poți relaxa și recrea în voie cu activitățile tale preferate. Betonul amprentat, gazonul îngrijit atent și pomii decorativi creează o atmosferă elegantă, perfectă pentru a te bucura de mica ta oază de liniște (care nu e mică deloc!).

În plus, proprietatea vine cu 4 locuri de parcare și un foișor complet utilat pentru ca tu să te bucuri de cele mai frumoase momente alături de cei dragi chiar în intimitatea casei tale. Porțile sunt acționate electric pentru ca dumneavoastră să aveți cel mai mare confort atunci când ajungeți obosiți de la serviciu, iar proprietatea este supravegheată video.

 

VIDEO aici.

 

Prețul propus spre vânzare este de 330.000 euro.

 

Pentru detalii în legătură cu proprietatea contactați-ne!

0743.630.216 – PETRICĂ
0748.379.412 – VALERIU

Distribuie acest anunt cunostintelor

Informatii Suplimentare