Imobile Favorite

Momentan nu ai imobile adaugate in lista de favorite.

Case de vacanta (complex turistic) in Delta Dunarii

localitate Gorgova
235.000 €
  • Suprafata - m2
  • Camere 10+
  • Dormitoare 10+
  • Bai 10+
  • Cod Imobil 1802

Descriere

Nr. 10 Oferim spre vanzare un ansamblu de case de vacanta (complex turistic) din Delta Dunarii, brat Sulina, localitatea Gorgova ;

Este o zona cu un potential turistic avand ca obictive turistice: Lacul Gorgova cea mai mare rezervatie de pelicani din Europa, sat pescaresc Mila 23, Padurea Letea, Desertul Letea, Lacul Fortuna, plaja salbatica Sulina.

Locatia actuala are o investitie de aproximativ 700.000 euro si este compusa din 5 vile de tip P+1E (19 camere duble, mobilate, cu bai si terase individuale, restaurant si bucatarie utilate) , vita de vie, pomi fructiferi, helesteu propriu, ponton de acostare pe malul Dunarii, anexe cu destinatie spatii depozitare (5 camere).

Constructiile au fundatii continue din beton armat cu pereti din zidarie BCA si structura beton armat, interioare rigips, gresie, faianta, termopane, termoizolate; Finalizate in anul 2012.

Cele 5 vile de tip P+1E sunt compartimentate astfel:

Vila 1: 2 apartamente cu cate 2 camere duble si bai;

Vila 2,3,4: au cate 4 camere duble si bai;

Vila 5: parter: restaurant ; etaj: 3 camere duble cu bai;

Complexul este conectat la electricitate si apa curenta; fiecare baie este dotata cu boiler electric. Suprafata terenului este de 12400 mp, cu o deschidere de 23ML la Dunare. La locatie se poate ajunge pe drumul comunal DC2 sau cu vaporul din Tulcea ( Navrom ).

Pretul propus spre vanzare este 235.000 euro (posibilitate si in rate) sau alte variante (schimb cu imobil in Bucuresti).

Distribuie acest anunt cunostintelor

Informatii Suplimentare