Imobile Favorite

Momentan nu ai imobile adaugate in lista de favorite.

Pensiune

Localitatea Caraorman
75.000 €
  • Suprafata 440 m2
  • Camere 7
  • Dormitoare 7
  • Bai 4
  • Cod Imobil 13984

Descriere

NR.23 Localitatea Caraorman, agentia imobiliara ADELYN IMOB, va propune spre vanzare PENSIUNE, situata in centrul localitatii, avand suprafata teren de 440 mp, suprafata construita de 300 mp.

Constructia este din beton.

Compartimentat astfel: 5 camere pentru cazare + 2 camere pentru personal, sala de mese, 2 bucatarii, 3 bai pentru cazati si 1 baie pentru personal.

Finisaje: gresie, faianta, parchet, tamplarie pvc cu geam termopan, usi din pvc cu geam termopan.

Se vinde MOBILATA si UTILATA.

In curte este amenajata o terasa acoperita si barbeque, ponton (loc de acostare).

Se vinde cu firma.

 

Pretul propus spre vanzare este de 75.000e.

 

Caraorman este un sat în comuna Crișan din județul Tulcea, Dobrogea, România. Se află în partea de nord-est a județului, în Delta Dunării, pe grindul și lângă pădurea cu același nume, și lacul Puiuleț. Este populat de români, lipoveni și ucraineni.

Dunele de nisip din apropierea satului sunt unice in tara, ce adesea depasesc 7 m in inaltime, atingand pana la 9 m inaltime. Padurea Caraorman: declarata in anul 1940, momument al naturii. Plaja este situata la capatul canalului Crisan-Caraorman, pe malul vestic al canalului exista o zona cu nisip fin, unde se face plaja si se poate inota ontr-o apa limpede si lipsita de curenti. Malul este lin, cu panta domoala. . In acest loc linistitor, o echipa de oameni profesionisti, au infiintat pensiunea, un loc in care te poti relaxa, poti savura din bunatatile bucatariei zonei sau iti poti realiza visul de a calatorii cu barca in apele fluviului Dunarea.

 

Distribuie acest anunt cunostintelor

Informatii Suplimentare