Imobile Favorite

Momentan nu ai imobile adaugate in lista de favorite.

PENSIUNE cu 6 CABANE Exclusiv

Localitatea Mila 23
185.000 €
  • Suprafata 216 m2
  • Camere 8
  • Dormitoare 7
  • Bai 7
  • Cod Imobil 20946

Descriere

Nr.119 – Localitatea MILA 23, Județul TULCEA 

Agenția imobiliară ADELYN IMOB vă propune spre vânzare, în EXCLUSIVITATE, PENSIUNE RUSTICĂ la 20 m de DUNĂRE, într-un sat iubit de turiști, MILA 23, având suprafața teren de 923 mp și suprafața construită de 216 mp.

COMPARTIMENTATĂ astfel:

  1. 6 CABANE pentru turiști – construcții ecologice: din lemn, învelite cu stuf, în suprafață de 21 mp fiecare, cu ferestre: tâmplărie PVC albastră cu geam TERMOPAN, TERASĂ și BAIE PROPRIE
  2. CASĂ – în suprafața de 90 mp, compartimentată astfel: bucătărie de 40 mp, cu debara, baie, hol, TERASĂ de  40 mp. La MANSARDĂ se pot amenaja 2 dormitoare.

UTILITĂŢI: curent electric (380 V), apă curentă, canalizare.

Proprietatea are:

  • RECEPŢIE FĂCUTĂ ✔️
  • INTABULARE ✔️

INVESTIȚIE SIGURĂ❗ZONĂ CU FLUX TURISTIC❗

 

Prețul propus spre vânzare este de 185.000 euro.

__________________________________________

Mila 23 este unul dintre cele mai cunoscute sate, fiind așezat chiar în inima Deltei, la jumătatea distanței între Marea Neagră și Tulcea. Între multele destinații de vacanță din Delta Dunării, satul Milă 23, cu cei aproximativ 450 de locuitori ai săi, are un farmec aparte. Este localitatea care înfățișază cel mai fidel specificul satului lipovenesc din Delta Dunării.
În ultimii ani, satul a cunoscut o dezvoltare spectaculoasă din punct de vedere turistic, datorită poziţiei foarte favorizate, exact în centrul Deltei Dunării.
Localnicii sunt pescari, de diverse etnii. Sunt multe familii de tineri, care îşi cresc copiii în vechile tradiţii ale locului.
Toţi sătenii au cel puţin câte o maşină în faţa casei: barca. Aici a crescut şi s-a pregătit de mic Ivan Patzaichin, campion olimpic la caiac-canoe. Şi acum îi vezi pe copiii din sat mânuindu-şi singuri barca, chiar dacă o vâslă e de trei ori mai mare ca ei.
Aerul curat, fiecare răsărit şi apus de soare unic prin surpriză de culori, stolurile de pelicani, egrete, cormorani, concertele de seară ale broaştelor şi multe alte spectacole ale naturii te fac să te simţi extraordinar!
Distribuie acest anunt cunostintelor

Informatii Suplimentare