Imobile Favorite

Momentan nu ai imobile adaugate in lista de favorite.

Vila

Localitatea Sulina
132.000 €
  • Suprafata 145 m2
  • Camere 5+
  • Dormitoare 4
  • Bai 2
  • Cod Imobil 2820

Descriere

Oferim spre vanzare vilă, situata în localitatea Sulina (Delta Dunării), în apropierea plajei, într-o zonă foarte liniștită. Imobilul este unul din reperele pe drumul spre plaja Mării Negre, care se învecinează cu Rezervația Naturală a Deltei, cu golful turistic și cu multe locuri de pescuit tradiționale.

Aproape și de centru, poate fi atât pensiune turistică, cât și casă de vacanță pentru pescari, vânători și…dumneavoastră. Oferă atât facilitățile și accesibilitatea centrului orașului, cât și liniștea, peisajele și toate motivele de satisfacție pe care le oferă Rezervația Deltei Dunării.

Imobil este de tip P+E, cu amprentă la sol 9x9m, suprafață desfăsurată 154m.p. și suprafață utilă 145m.p., balcoane 2 m.p., fundație din beton, hidroizolată, acoperiș din lemn cu învelitoare din țiglă metalică Bilka, anvelopat cu termosistem de densitate mare (10 cm grosime) și tencuială decorativă rezistentă și de calitate, vopsit cu vopsea lavabilă și siliconată.

Imobilul este compartimentat astfel:

PARTER: hol, living open space, bucătărie și o cameră cu baie proprie. Toate mobilate și utilate cu obiecte de calitate.

ETAJ: 2 apartamente decomandate, mobilate; Fiecare apartament are 2 camere și o baie. Fiecare cameră are balcon propriu cu vedere spre Rezervația Deltei Dunării. Toate încăperile vilei sunt vopsite cu vopsea lavabilă, pardosite cu parchet, băile sunt placate cu gresie și faianță, echipate cu boiler electric pentru apă caldă și accesorii de calitate, ușile și geamurile din termopan, dotate cu plase contra insectelor, toate camerele fiind dotate cu aparate de aer condiționat inverter (aer cald și aer rece).

Suprafața terenului este de 300 m.p., iar în curte sunt construite o anexă locuibilă si mobilată, o anexă pentru depozitare, w.c., amenajări pentru depozitarea ustensilelor de pescuit. Punctul de atracție din curtea generoasă este foișorul, care oferă o priveliște deosebită spre Rezervația Deltei Dunării, fiind un loc de relaxare acompaniat de un grătar prietenos și acces la apă și canalizare în curte.

Utilități: energie electrică, apă potabilă, canalizare(fosă septică și 2 cămine vizitare), internet, sistem de supraveghere VCR cu 4 camere, aere condiționate în toate camerele.
Accesibilități: posibilitatea parcării și staționării bărcii/yahtului în golful turistic -bazinul mic(la 150m de imobil), stație de trasport în comun la 20 m, foarte multe locuri de pescuit în zone mirifice, acces la brațul Dunării Sulina la 150 m, foarte aproape de Farul istoric(muzeu), de unitatea sanitară. Foarte aproape de plajă, acces direct la drum public pavat, posibilitatea parcare mașină în fața imobilului, spațiu de joacă pentru copii, nelimitat și sigur.

Pretul propus spre vanzare este de 132.000 euro.

**TOATE ACTELE SUNT VERIFICATE SI PREGATITE PENTRU VANZARE!

Distribuie acest anunt cunostintelor

Informatii Suplimentare