Imobile Favorite

Momentan nu ai imobile adaugate in lista de favorite.

Teren intravilan

localitatea Murighiol
57.000 €
  • Suprafata 2636 m2
  • Cod Imobil 5822

Descriere

Nr.163 Localitatea Murighiol, agentia imobiliara ADELYN IMOB, va propune spre vanzare teren intravilan + societate comerciala, situate in localitatea Murighiol;

  1. Societatea a fost infiintata in anul 2010 si este inregistrata in scopuri de TVA, TVA la incasare, domeniul principal de activitate fiind – Hoteluri si alte facilitati de cazare similare.

Societatea detine in patrimoniu, liber de orice fel de sarcini, un teren in suprafata de 1.316mp situat in Murighiol. Societatea este activa, a inchis anul 2019 pe profit si NU are datorii de niciun fel!!!

  1. Teren intravilan, este situat in vecinatatea terenului societatii, in suprafata de 1.320mp.

Cele 2 terenuri au fost obtinute prin dezmembrarea unui lot initial achizitionat in suprafata totala de 2.636mp. Asociatii au demarat pentru lotul cu suprafata 1320mp, un proiect privind constructia a doua imobile ce vor contine fiecare cate 4 garsoniere deschise (tip studio), dotate cu grup sanitar si chicineta, 2 la parter, 2 la etaj.

Terenurile dispun la strada de curent electric si apa, racordul la serviciul public de canalizare este deja realizat.

Pe teren se afla amplasat un container tip birou ce va servi la organizarea de santier. Biroul este prevazut cu panou electric in vederea racordarii rapide la curent in baza AC.

Pretul propus spre vanzarea a celor descrise anterior este de 57.000euro, negociabil

Distribuie acest anunt cunostintelor

Informatii Suplimentare