Imobile Favorite

Momentan nu ai imobile adaugate in lista de favorite.

Informatii pentru cumparatori

ADELYN IMOB

“NOI ITI OFERIM CHEIA CASEI TALE”

 

Atunci când CUMPERI un imobil, este important să parcurgi câțiva pași astfel încât toata procedura să se desfășoare într-un mod organizat.

BUGET – conturare si stabilirea surselor de finanțare;

SPATIU – identificarea nevoilor locative;

SELECTIA – stabilirea criteriilor generale pe care trebuie să le îndeplinească imobilul căutat: zonă, preț, număr de camera, etaj.

OFERTAREA– elaborarea și prezentarea ofertei de cumpărare(oferta de preț, modalități de plată facilități);

VIZIONARE– vizitarea ofertelor alese, cu un consultant imobiliar ;

NEGOCIEREA – noi negociem pentru tine cel mai bun pret.

INCHEIEREA – finalizarea tranzacției de vânzare-cumpărare.

Etapele de mai sus sunt orientative, dar urmându-le ca atare, vei putea cu siguranță să faci cea mai bună alegere, conform nevoilor tale locative și bugetului de care dispui.

 

          ADELYN IMOB  îți ofera informatii legate de perioada potrivita pentru a face o achizitie, caracteristicile zonei unde doresti sa cumperi un imobil, preturile la care s-au tranzactionat alte oferte in zona aleasa de tine.

Ai acces la oferte. Specialiștii noștri îți vor face alegerea mai usoara, beneficiind de informații legate de preturile si tendinta imobilelor similare pe care deja  le au în portofoliu și folosind tehnici de negociere specifice care tin cont de : perioada de timp de cand apartamentul este la vanzare, dorinta proprietarului de a vinde, necesitatea proprietarului de lichiditati, modalitatea de plata, flexibilitatea si deschiderea cu care noi  vom aborda negocierea. Astfel, tu vei avea posibilitatea de a viziona într-un interval de timp rezonabil mai multe imobile fiecare dintre ele răspunzând într-o mare măsură criteriilor tale; Castigi timp  .Timpul este foarte prețios pentru toti.

De aceea NOI:

–  gasim pentru tine cele mai bune variante în cel mai scurt timp posibil și vei putea astfel alege dintre acestea imobilul care ti se potriveste cel mai bine.

– prezentam oferte care sa indeplineasca cerinta ta, nu oferte  numeroase și care ies din caracteristicile solicitărilor tale;

– stabilim  impreuna cu tine un numar de vizionari și va comprima la maxim intervalul de timp necesar ;

– te vom ajuta să pregătești o ofertă de preț cu care să nu dai greș;

Poti castiga bani. Pentru imobilul ales, noi negociem pentru tine cel mai avantajos preț și gasim cele mai favorabile conditii de plata .

Esti in siguranta!!!

Nu tot ce este ieftin este si bun pentru tine. Cine nu-și dorește un apartament ieftin? Însă, în spatele unui preț mic se pot ascunde vicii pe care singur s-ar putea sa nu le descoperi.  Intotdeauna tranzacția de vânzare-cumpărare se desfasoara conform normelor legale în vigoare. Asta inseamna ca  specialiștii noștri vor  verifica din punct de vedere juridic actele de proprietate, avand ca scop identificarea eventualelor erori in acte sau dupa caz intocmirea documentatiei necesare  si  te vor asista pe parcursul întregului proces de cumpărare .

Îți va oferi servicii complementare: relatia client-banca, relatia client-notar

Împreună cu tine, va pune bazele unui parteneriat pe termen lung, reciproc avantajos.

          ADELYN IMOB te va ajuta să cumperi cel mai bun apartament, identificând atât nevoile tale actuale de locuire, cât și pe cele din viitorul apropiat. Un specialist știe ce întrebări să-ți adreseze, în ce situații să te pună, astfel încât să descopere inclusiv acele nevoi ascunse pe care nici măcar tu nu le știi.

          Cat te costa achizitia unui imobil???

Cumpărarea unui imobilul presupune, în afara costului de achiziție stabilit împreună cu vânzătorul și evidențiat în antecontractul sau contractul de vânzare-cumpărare, câteva costuri suplimentare pe care nu trebuie să le ignori atunci când îți stabilești bugetul, cum ar fi:

  • Comisionul agentiei imobiliare
  • alte taxe bancare, în cazul în care îți cumperi apartamentul accesând un credit bancar;
  • Taxele notariale (taxele de intabulare, onorariul notarului care perfecteaza contractul de vanzare cumparare);